Bugun...
SON DAKİKA

SERGİ GÜNLÜĞÜNDEN..

 Tarih: 27-06-2017 22:52:00
Asuman SARI

Hayatta insan olmanın, hatta var olmanın olağan üstü yanlarından biridir ,

Hobi edinip güzel şeyler üretmek ,güzel düşünmek,ruhunuzu okşayan güzelliklere bir anlamda can vermek,geçmişten geleceğe nakşetmek. Su gibi akıp giden bu hayat yolunda, hoş ve anlamlı izler bırakabilmek.

Başkalarına küçük şeyler gibi gelse bile, o küçük şeylerin sizin için önemli olduğunu unutmamaktır aslolan. Yaşamın hemen her alanında vardır ,taktir ve eleştiriler. Eleştiriye açık olmak bir erdemliktir , ama yapılan eleştiri acımasızca olmamalıdır .Aksi taktirde moral bozulur ,motivasyon biter. Tercih sizindir ,burada hangi etkiyi ciddiye alırsanız onun etkisinde kalırsınız. hangi açıdan bakmanız gerektiğine karar verirseniz zaten olay biter..özveri ve sabırla güzel şeyler yapmak ve onları hayata geçirip görünürlük katmak, gururla sergilemek kişi için büyük mutluluktur.

İşte tam da burada en önemlisi, böyle zamanlarda yanınızda kimlerin olduğudur. Sizi yalnız bırakmayan,mutluluğunuza ortak olan ,yaptığınız sanata saygı duyan, o anki hislerinizi anlayarak duygularınıza önem verenlerdir.

Uzaklardan bile sıcacık sevgileri yüreğinizde, sesleri mutlaka kulağınızdadır. Minnettarlığı yüreğinizi kaplayan o güzel insanlardır işte kişiye kendi başarısını önemli hissettiren ve kıymetli kılan yine onlardır.

Samimiyetleri açık,ilgileri dürüsttür. Zaten hissedilir.Emeğe değer veren,Olumlu sözleriyle hep motife ederek, daha da ilerlemenize  sebep olanlar. İşte o yüce gönüllere Teşekkürlerin en büyüğü bile küçük kalır. İyi yürekleriyle onlar hep var olsunlar ki sanatı desteklesinler.

 

  Bu yazı 1426 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  YAZARLARIMIZ
YUKARI