Bugun...
SON DAKİKA

HESAP SORAMAZLAR

 Tarih: 17-03-2021 21:16:00  -   Güncelleme: 17-03-2021 21:29:00
Mutlu BİLGE
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim çalışmalarında söylediği gibi alışılmışın dışında, aykırı bir başkan olmaya devam ediyor. Bolu’daki AK Partilileri bir yandan kendi belirlediği gündemlerin peşinden sürüklerken diğer yandan da yapmış olduğu çağrılarla beyinlerini yakıyor.
Tanju Özcan şimdilerde tutturmuş, AK Partililere “bana hesap sorun” diyor. Hatta diyor ki “beni denetleyin, denetim komisyonu başkanını da sizden birini yaptık.” Aman Tanju Başkan ne yapıyorsun bu kadar da acımasız olamazsın. Eğer Bolu’daki AK Partili siyasetçilere bir işkence yöntemi bul deseler, emin ol seninkinden daha acımasız, kusura bakma ama daha zalimce bir yöntem bulunamazdı. Neden mi?
Hesap sorabilmek için önce hesap verebilir olmak gerekir. Kendi defterini masaya koyarsın, mizan tutuyor mu bakarsın, kazandıkların kaybettiklerinden fazla ise ama o fazlayı da her türlü şaibeden uzak olarak elde edebilmişsen göğsünü gere gere başkalarına da hesap sorabilirsin. Ama gel gör ki defter biraz sıkıntılı.
2002’den beri Erdoğan rüzgarıyla şişirdikleri yelkenleri siyaset denizinde kolayca yol almalarını sağladığı için gemilerine kendi tayfalarını aldılar, halka yakın olanları gemiden attılar. Özgüvenleri yükseldikçe kendilerinden bir şeyler bekleyen halktan uzaklaştılar. Yandaşlarla doldurdukları kurumlarda bankamatik memurları oluşturdular.
Bu durumda sen olsan hesap sorabilir misin Tanju Başkan? Boşuna kendini yorma. O seslendiklerinde senden hesap soracak takat kalmadı. Hem şimdi hesap sorma zamanı mı? O’nlar 2023 seçimlerinde kendi siyasi ikballeri için rakiplerinin ayağını kaydırmanın derdindeler. Tanju Başkan bu gidişle sen sadece sandıkta millete hesap verirsin. Zaten asıl hesap verme yeri sandık değil mi?
Mutlu Bilge
17.03.2021 / İSTANBUL
  Bu yazı 1499 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  YAZARLARIMIZ
YUKARI